Svarthyll sirup

Hvordan lage svarthyllsirup

Svarthyllsirup er kjempefin å bruke når du kjenner at forkjølelsen er på gang. Du aner en litt sår følelse i halsen og vet hva dette betyr. Ta en spiseskje med svarthyllsirup hver time for å styrke immunforsvaret. Du har store muligheter for å stoppe forkjølelsen. 

Det finnes et hav av oppskrifter på svarthyllsirup. (Denne er inspirert av Rosalee de la Foret sin oppskrift. Bør drikkes i løpet av få dager.

.

ingredienser til svarthyll sirup

Ingredienser

0,5 dl tørkede svarthyllbær

0,5 dl vann

0,5 dl eplejuice

2,5 gr lakrisrot

1/2 ts timian

3/4 ts rosmarin

1/4 ts knust pepper

evt honning

Kok opp

Svarthyllbær, vann, juice, lakrisrot og pepper kokes forsiktig opp med lokk, la deretter småkoke i 30min.

svarthyllsirup
svarthyllsirup kokt

La trekke

Ha i rosmarin og timian og la trekke under lokk i 10-15 min

Svis

Bruk et klede eller en potetpresse og skvis saften ut. Tilsett gjerne litt honning. 

skvis ut svarthyllsirup
svarthyllsirup

Smaker godt

Bør drikkes i løpet av noen dager. Oppbevares i kjøleskap

Innlegg om forkjølelse

tørrhoste
  

Urter ved forkjølelse 3. -Tørrhoste

Tørrhoste uten slim Hva er egentlig hoste? Det er kroppens forsøk på å få opp substans fra lungene.  Vi kan

slimhoste
  

Urter ved forkjølelse 4. -Slimhoste

Hoste med slim, produktiv Kroppens intelligente respons gjør at vi hoster for å få opp slim fra lungene. I motsetning

Urter ved sår hals
  

Urter ved forkjølelse 2. -Sår hals

Sår hals Sår hals er av de første symptomer ved en forkjølelse og dette innlegget handler om hvilke urter vi

første tegn forkjølelse
  

Urter ved forkjølelse 1. -De første symptomer

Hei. Dette er innlegg nr 1 i serien om å bruke urter ved forkjølelse. Jeg holder på å studere og

urter for hverdagsplager
  

Derfor skal vi bruke urter for hverdagsplager.

Urter for en sunn tilstand. Vi vil bruke urter for hverdagsplager, slik at vi mest mulig unngår smertestillende tabletter. Vi

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *