Lag etiketter selv

Etiketter til urtekrukkene dine

Har du urtekrukker fra IKEA? De er søte og er fine til å ha urter i. De er litt små, men egentlig er det bare en fordel. Urter som blir utsatt for så mye lys og varme som vi har på kjøkkenet, mister fort aroma og virkning. Da er det bedre å ha et ekstra lager på en mørkere, kjøligere plass. Og du kan fylle på etter behov. Jeg liker hvertfall disse godt og ikke minst har de en akseptabel pris!  Men de trenger etiketter!

rajtan spice jar

Rajtan krydderboks. Pris kr 59,- for fire krukker. Høyde: 8 cm Volum: 15 cl

De fineste merkelappene er jeg vet er de som er skrevet med en vakker håndskrift med fyllepenn,  men det er ikke alle som har det. Ikke jeg hvertfall. 

 

Ofte er det enkleste, det beste og de fleste glassene mine har noen kråketær på frynsete frysetape som merkelapp. Det er veldig lettvint og frysetapen er enkel å fjerne. (hater etiketter som er umulige å få fjernet)

Men de krukkene som skal pryde krydderhyllen trenger litt mer stil, syntes du ikke?

Lettvint løsning

Frysetapen er ikke akkurat pen, men fungerer fint som en midlertidig løsning.

 

Den svarte etiketten er kjøpt hos Søstrene Grene. Du kan skrive rett på med hvit penn. MEN jeg opplever at skriften slites fort bort.

 

Bestille etiketter eller lage selv?

Jeg startet med å søke på trykkerier for å få bestilt mine etiketter, men ga fort opp da jeg så prisene. Jeg trengte mange forskjellige etiketter og bestemte meg for å lage noe selv.

Det finnes flere programmer som gjør dette og du kan designe og skrive ut dine egne etiketter. Jeg bruker Canva. 

Du kan også se mine “smarte” etiketter i dette innlegget: Smarte etiketter

etiketter du kan skrive ut selv
etiketter urtekrukker

Du skriver enkelt ut etikettene, og limer dem på krukkene med bred, blank tape som dekker papiret.

Last ned gratis: Søte etiketter

  • Last ned
  • Skriv ut
  • Klipp ut eller bruk punch
  • Lim på

 

Trykk her eller på bildet for å laste ned

6 thoughts on “Lag etiketter selv

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *