Grupperegler Kraftfulle salver

Grupperegler for facebookgruppen "Lær å lage kraftfulle salver"

Formålet med gruppen er å bli litt kjent med andre som lager salver, spørre om hjelp og råd, få tips og tilbakemeldinger og støtte hverandre i prosessen med å lage urtesalver.

Gruppen skal være nyttig og hjelpsom. Derfor har jeg grupperegler, og derfor er det viktig at gruppereglene overholdes. De er der for å skape en gruppe med verdi og nytte.

Jeg anbefaler at du følger reglene for din egen del. Brudd på reglene vil føre til at innlegget ditt slettes, og du risikerer også å bli stengt ute fra gruppen.

Ved å være medlem samtykker du til å følge disse reglene:

1: Ingen reklame eller salg

Det er ikke lov å reklamere for seg selv og sine salgsprodukter, ei heller andre sine produkter.

Reklame inkluderer å dele innlegg til egen blogg og sosiale medier på veggen eller i kommentarer på innlegg.

Det er ikke lov å selge noe eller reklamere for egne kurs, programmer, webinarer, live-sendinger og lignende. Det er ikke lov å dele affiliate/sponsede lenker.

Slike innlegg blir slettet.

Det er ikke lov å sende live i gruppen.

2: Oppfør deg pent og vær høflig!

Det er ikke lov å henge ut andre medlemmer, eller snakke stygt om andre. Det er greit å diskutere generelle problemstillinger.

I denne gruppen skal vi være støttende. Ikke kom med spydige kommentarer eller vær frekk. Respekter andre medlemmer, respekter at andre kan ha forskjellige mening fra deg og at det er lov å være uenige.

Brudd på disse reglene vil føre til utestengelse.

3: Vær støttende

Formålet med denne gruppen er at man skal kunne be om hjelp og gi hjelp. Trenger du hjelp til noe, så spør! Vet du svaret på det noen spør om, så svar!

4: Still dine spørsmål i gruppen.

Har du spørsmål og trenger hjelp, ber jeg om at du stiller spørsmålet i gruppen.

Det er stor sjanse for at andre også lurer på det samme, og spørsmålet ditt vil derfor gi verdi for andre. I tillegg er innlegg i gruppen søkbare, så det er fint at det blir et arkiv med spørsmål og svar.

Har du konkrete forespørsler som må stilles til meg, og ikke i gruppen, ber jeg om at du sender en e-post til bente@roysheim.no eller kontakter meg via Facebooksiden min: Røysheim Urteverksted

5. Ikke send privat melding til andre medlemmer.

Det er ikke greit å sende privat melding med tilbud om hjelp eller betalte tjenester til andre medlemmer i gruppen, såfremt ikke personen har sagt ja eller bedt deg sende en privat melding først.

Kan du hjelpe, så hjelp åpent i gruppen først og fremst. Det gir stor verdi for andre også som lurer det samme, og det bidrar til et arkiv som folk kan søke i.

La oss ha det koselig her i gruppen!